Kamperen in de tuin

Afgelopen dinsdagnacht hebben Daan en ik in de tuin gekampeerd, haha. Door de camping in Frankrijk ben ik helemaal geïnspireerd geraakt en besloot ik bij thuiskomst direct een (goedkope) tent te bestellen. Het moest een exemplaar worden waar wel 2 matrassen in konden 😉 #glamping #soortvan.

Toen de tent bezorgd werd, kon ik niet wachten om hem op te zetten! Door de warmte heb ik er wel mee gewacht tot het avond werd. Daan was naar een vriend en ik heb er even niet bij stilgestaan dat het best lastig is om een koepeltent in je eentje op te zetten. Nadat ik even gegoogeld had, bleek dat dit inderdaad een ding is. Zo zag ik op forums veel van deze topics: “Ik zoek een tent die je in je eentje kunt opzetten!!!” Goh.

Na het twee keer opgegeven te hebben, lukte het me de derde keer wel! Zweet everywhere, maar hij stond hoor.

Een kort verslagje van onze nacht:

23:00: Jeej, we liggen! Super gezellig!

23:05: Daan: “ik ga even de tuinlampjes uitzetten.”

23:30: Ik: “ik ga oordoppen indoen.” (Nog best wat geluiden vanuit de huizen om ons heen).

00:00 – 02:00: Zzzzzz. Warm zeg. (Daan ligt het dichtst bij de uitgang en daar komen de briesjes wind af en toe doorheen. Ik voel ze helaas niet echt).

02:00: Hee James! Kom je even kijken? (De tent staat een beetje open en de katten zijn ook buiten, hihihi).

02:00 – 04:00: Draaien, puffen, kussen weer opschudden. Wel onder lakentje, niet onder lakentje. M’n tentgenoot slaapt ook maar half. Maar wat hebben we het knus, hè.

04:00: Er loopt een kat langs de tent. Hee Darcy! Welkom hoor, beregezellig hier.

05:30 – 07:00: KRAA, KWIEE, KWOOOEEE, KWAAA, PIEE, WOEEE (hoe moet je dit in godsnaam fonetisch typen? Ik doe een poging om krijsende meeuwen weer te geven. Het leek wel alsof we onderweg waren naar Texel!) Dit fragment dekt ook mooi de lading.

07:00 – 08:30: heerlijk in mijn eigen bed verder geslapen, hahahaha.

Conclusie: we zijn allebei lichtelijk brak opgestaan, maar het was wel een leuke ervaring! ;). De volgende keer gaan we het voor het ‘eggie’ proberen op een camping in de buurt, wanneer het wat minder warm is en de meeuwen hun snavel hopelijk weer wat meer houden ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    13 augustus 2020 / 6:44 am

    Wat een stoer ludiek experiment! Hi hi, meer Bramping oftewel brak kamperen dan Glamping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge