Nachtelijke avonturen, vieze luchtjes en een ongelukkige pink – 10 mini-anekdotes

1 – De augurkenpot lekt en zit nu in een washand. #autovakantie (Laura)

2 – Je kan zó duidelijk aan mijn telefoonfoto’s zien wanneer we katten kregen. #fotogeniekekatten #zooveelfotos (Dorinde)

3 – Is het normaal dat je pink bijna uit de kom ligt na het kneden van een brooddeeg? #respectvoorbakkers (Dorinde)

4 – In dit vakantiehuis hebben ze nachtlampjes op de grond door bewegingssensoren. Wanneer je ‘s nachts moet plassen, gaan de lampjes automatisch aan, super handig! Wanneer ik ‘s nachts even wil Hay Dayen (en mijn opladersnoer beweeg) zit Daan helaas ook in het licht, hahaha. (Laura)

5 – Op vakantie droom ik altijd raar trouwens! Zo heb ik een baby van vrienden zwemles gegeven (ging vet goed) en heeft Daan mijn wenkbrauwen op een andere plaats op mijn gezicht geëpileerd, echt knap. Helaas had hij na één wenkbrauw geen zin meer en stonden ze knetterscheef. (Laura)

6 – Super lekker om buiten de groepslessen te volgen! Behalve wanneer er een drol ligt te walmen in het park en de wind de ‘goede’ kant op staat. #getsie (Dorinde)

7 – We hebben ons tuinbankje met een cijferslot in de voortuin vast gezet, hahaha. #voordegeduldigejatter #lieverniet (Dorinde)

8 – Precies wanneer ik weg moet, kom je super cute naast me liggen. En we hadden de héle dag de tijd! #kat #alsofhijhetweet (Dorinde)

9 – Ik kan wel wennen aan die geiten in onze tuin hier. “Schat?” #vakantie #huisdieren #lief (Laura)

10 – Bizar hoe lang mensen in de rij staan om überhaupt op de parkeerplaats te komen (een half uur?) om dan vervolgens bij het kasteel ook nog eens een uur in de rij te moeten moeten staan. #loveonzewekker #sneldoorlopen (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    31 juli 2020 / 7:00 am

    Lustig ist das Zigeunerleben: vakaansie!
    Jullie varia aan vakantieavonturen lezen lustig lang leve leuk! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge