Strenge echtgenoot, ijskriebels en stokers – 10 mini-anekdotes

1 – We hebben in de tuin een gat waar de parasol in kan. Als de parasol daar niet in staat, proppen de katten de hele tijd hun poot erin. #echtgeengezicht #totaandeoksel (Dorinde)

2 – Ik fietste net naar huis en werd ingehaald door een auto van één van mijn favoriete thuisbezorgrestaurants. #meteenzinin (Dorinde)

3 – Een van de mooiste muziekjes die er is #ijscoman #blijftcreepy #nognooitijsjebijgegeten (Dorinde)

4 – Ik heb net wel tien keer het liedje van de ijskar gespeeld op de piano, maar de hint werd niet begrepen. (Dorinde)

5 – Dor heeft dus een nieuw koffiezetapparaat he. Nu mag ik van Daan pas zo’n zelfde machine als ik over een half jaar nog steeds zin heb in deze overheerlijke cappuccino’s. Iets met fases en impulsiviteit… 😉 (Laura)

6 – Ik heb echt nog nooit gehad dat ik een vaderdagreclame op tv zag en daarbij dacht: “ha, ik heb al wat!” Het is meer altijd van: “ojee… oja!” (Laura)

7 – Je begrijpt dat ik nu dus aandachtig op de vaderdacreclames zit te letten. Komen er ineens gigantisch veel ijsjesreclames langs. Okee… 2
stuks. Maar wel een hint toch? (Laura)

8 – Vorige week zijn mijn kuiten verbrand. (Haha, deze zin heb ik denk ik nog nooit van m’n leven ‘uitgesproken’). Nu heb ik een ‘tweelagensysteem’ op mijn armen én benen. Ingewikkeld zeg, die zon ;). (Laura)

9 – Van de week ben ik bij de mondhygiënist geweest. Enne.. ik stook nog altijd elke dag. Mag jij raden hoe prettig die afspraak was ;). #lievernietmeer (Laura)

10 – Gesport, gedoucht, op de loungebank met een dekentje, theetje erbij. Heerlijk. Twee minuten later begint het te regenen. (Dorinde)

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  19 juni 2020 / 7:09 am

  Het blijft verbazingwekkend hoe jullie nu al jarenlang èn maxi-èn mini-anekdotes uit jullie speelse geest tevoorschijn toveren! Gaaf!
  🌞nig weekend gewenst!

 2. Gerdiemar
  19 juni 2020 / 11:44 am

  Blogrespons blijft hedentendage geheimzinnig verborgen voor de respondent (= mij). In het Nieuwe Normaal soms ook NieuwNormaalNeverdullaanpassing?
  Maar ijsjes en cappuccino wens ik jullie van harte toe, ondanks de crime van poeren en stoken tussen tanden en kiezen, gruw gruw.
  Droog loungeweekend en tot blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge