Buitenleven

Dorinde bracht mij op het idee om even met de tuinmeubelen te schuiven. Zo zijn we op de volgende situatie gekomen: de stoelen die we in de voortuin hadden staan, staan nu met een tafeltje naast ons tuinhuisje, zie foto!

Ondanks dat dit niet het mooiste ‘bistrosetje’ is, ben ik wel erg enthousiast over deze opstelling! Gisteren heb ik er ontbeten en gedineerd, heerlijk om even makkelijk in de tuin te kunnen zitten zonder dat je meteen allemaal kussens moet organiseren.

Onze kat James vindt het altijd super interessant wanneer mama (haha) weer eens iets nieuws bedacht heeft. Hij loopt om het setje heen, gaat eronder liggen en springt dan op schoot. Gezellig!

Ik maak een puzzel uit mijn puzzelboekje (ook weer een nieuwe fase) en aai James. Niet lang daarna komt er een heel gek borrelend geluidje ‘uit’ James. Verschrikt kijk ik naar zijn kont, er is toch geen cadeautje uitgekomen he?! Vervolgens springt hij van mijn schoot en begint heeeel raar te miauwen. Oh, gelukkig, dit klinkt bekend. Het rare gemiauw houdt even aan en vervolgens begint hij te blazen. Ik tel met hem mee. Ja, nu komt de laatste fase met gekke kokhalsgeluidjes. De haarbal vliegt in de rondte en landt keurig op het gras. Ik pak het gietertje en spoel het weg. Huiselijke taferelen. Vervolgens genieten we weer van het setje.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    16 juni 2020 / 7:29 am

    Wat je allemaal in de tuin creëert! En James die gezellig mee-creëert. Van zitje tot haarbal, dat zijn toch zomerse initiatieven hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge