Kinderuitspraken, koude douche en quarantainegeintjes – 10 mini-anekdotes

1 – Super leuk dat jij koud wil douchen, maar kun je mij er de volgende keer even buiten laten? #dedouchestondnogopkoud #brrrrr (Dorinde)

2 – En elk jaar neem ik me weer voor om goed op te passen. #verbrand #tweelagensysteemoparm #gelukkigpasvolgendjaartrouwen #geengezicht (Dorinde)

3 – “Ik heb jouw planten ook water gegeven!” roept m’n buurmeisje van vier vrolijk. Ze wijst naar de enorme berg met onkruid in de steeg. #superlief #geenwonderdathetzosnelgroeit (Dorinde)

4 – Kindjes vanavond in de speeltuin tegen andere kindjes: “wij gaan vanavond ijsjes eten!” Gevolgd door: “Jullie niet, hè?” #burn (Laura)

5 – De buurvrouw is bezig met het schilderen van de gevel. Ik complimenteer haar: “ziet er goed uit, lekker fris!” Buurvrouw: “ja dankje haha, maar eh.. dit is niet de kleur hoor!” (Laura)

6 – Wanneer je gaat douchen en er geen handdoek klaarligt. Helaas ligt onze voorraad in de slaapkamer. #drupdrupdrup #wachten #kouuud (Laura)

7 – Ik heb een maskertje op mijn gezicht en ik zet videobellen aan met Dorinde. Ze schrok. #jemoetwat #quarantainegrapjes (Laura)

8 – Super voorzichtig een hapje nemen van een ijskoude vega bitterbal. #oh #normaalzijnzegloeiendheet (Dorinde)

9 – Stil blijven hangen op een niet zo heel charmant moment. #videobellen #gebeurtwelergvaak #quarantainetrouble (Dorinde)

10 – Het is maar goed dat ik deze serie voor het eerst zie. Nu ik van sommige scènes afweet, zou ik hem nooit opnieuw kunnen kijken zonder af en toe weg te kijken, hahaha. #outlander #watje (Laura)

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. omarij
    10 april 2020 / 7:22 am

    De quarantainetijd komen jullie zo te lezen coronahumorvol en miniavontuurlijk door. 🤗💖
    Zet ‘m op en blijf vrolijk intact!

  2. 12 april 2020 / 7:42 am

    Heerlijk hoe kinderen iets moois kunnen zien in wat wij onkruid noemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge