Beren, ganzen en Schotse knieën – 10 mini-anekdotes

1 – Ik zou heel graag ook kersteitjes en hemelvaarteitjes en nieuwjaarsdageitjes willen hebben. #paaseitjesverslaafd (Dorinde)

2 – Ik ben best een geduldig persoon, maar dit is andere koek. Ik ben aan het wachten tot de verf goed is opgedroogd, zodat we er een nieuwe laag overheen kunnen doen. Twee dagen duren dan zo lang, het lijkt weer net als vroeger: wachten tot je ein-de-lijk jarig bent, haha. (Laura)

3 -Er zijn maar weinig momenten waarop ik aandacht van katten niét leuk vind, maar tijdens een thuisworkout is het echt niet ideaal. #gaweg (Dorinde)

4 – Het is maar goed dat we katten hebben, anders was die blog allang geflopt haha. #altijdinspiratie (Dorinde)

5 – Wanneer we een rondje aan het lopen zijn, vraagt thomas: “wat is dat voor vogelgeluid?” Ik luister mee. “Geen idee, maar het klinkt wel als Dirk!” Dan draaien we ons allebei in slowmotion om. #komtieaangerendhoor #tochmaarevennaarbinnengedaan (Dorinde)

6 – Die berenjacht is echt de uitvinding van de eeuw. #alheelwatenthousiastekindjesvoorhethuis #metfotocamera #papparazibeer (Dorinde)

7 – Zo is ganzenbord nog best leuk! Met vriendinnen hebben we een online workoutversie gedaan! Niks in de put zitten… planken, situps en push ups it is! (Laura)

8 – In mijn vrije tijd geniet ik heerlijk van de serie Outlander. Prachtige Schotse landschappen, een leuk accentje enne… indrukwekkende knieën onder kilts, hahaha. #Netflix #Jemoetwat #fietfiew (Laura)

9 – En dan zitten er ook van die scènes tussen waarbij je er te laat achter komt dat de gordijnen misschien maar dicht moeten, hahaha. Ach, t is toch rustig op straat. #Schottenzonderkilt (Laura)

10 – Het leukste van een nieuwe telefoon? Nieuwe wekkergeluiden luisteren! En dan die volgende ochtend zo verward wakker worden, hè. “Is dat mijn wekker?!” (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    3 april 2020 / 7:31 am

    Onverdroten draait de wereld door en die van jullie is mooi vol paaseitjes katten beren ganzen en net geflikste beelden. Weg met die verfoeide Corona! O zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge