Burgerlijke heerlijkheid

Het is maandagavond en ik zit al een tijdje te dubben over het onderwerp van deze blog. Een luxeprobleem, want er zijn op dit moment zoveel leuke dingen die in ons leven spelen!

Zo begint onze tuin al aardig op te knappen. We zijn er bijna drie weken geleden mee begonnen om de tuin leeg te halen en morgen komt de hovenier alweer langs om ons terras op te bouwen. Heerlijk om te zien hoe een verwilderde, slonzige tuin omgetoverd wordt tot een mooie, rustige en persoonlijke tuin!

Deze vergelijking voelde ik afgelopen zaterdagochtend in de bruidssalon ook wel even. Waar ik bij de eerste jurk eerder dacht aan “ehh wow, niet helemaal mijn ding,” kwamen we daarna stapje voor stapje richting een jurk die bij mij past! Gaaf om te zien hoe het steeds meer een beetje eigen wordt.

Of ik DE JURK heb gevonden… daar ben ik nog niet helemaal over uit. Wel begin ik me al wat meer als een toekomstige bruid te voelen. Een bijzonder gevoel. Heel anders dan: “oja, we gaan trouwen!” 😉

Terug naar de tuin: waar ik met de details rondom de jurk ronduit vaag zal blijven, zal ik binnenkort wel een foto-update van onze tuin plaatsen!

Ik heb zin in de veranderingen en ontwikkelingen in ons heerlijk burgerlijke leventje. It’s never dull en dan mag ik er ook nog over bloggen! Chill, zo op die maandagavond. Op naar dinsdag!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    14 mei 2019 / 6:52 am

    Eerst een terzijde: de titels die jullie je dagelijkse blog geven zijn zo mooi pats raak!
    Een tuin. Een japon. Twee creaties. ‘Jurk’ is eigenlijk een te gewoon woord voor dat wat jou als bruid gaat omhullen, zo is het toch?
    De japon blijft in mysteriën gehuld, de tuin mag getoond—nog enorm veel van die burgerlijke heerlijkheid gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge