Bij biologie let je vast net zo goed op ;)

Samen met mijn zus ben ik vanavond naar de bioscoop. Zo af en toe hebben we daar ineens zin in en voor vanavond hebben we spontaan kaartjes gereserveerd. We zitten in het midden van de zaal en horen iedereen gezellig om ons heen kletsen.

Op het moment dat de film begint, stoppen de mensen over het algemeen direct met praten. Rechts achter Dorinde zitten echter een paar meiden die het nog wat lastig vinden om hun mond te houden. Op grappige momenten lachen ze keihard en op zielige momenten hoor je vier keer “ahhhh” door de zaal schallen. Goed, het hoort er een beetje bij. Op zich is de film er ook wel naar, maar we zien andere mensen soms verstoord hun richting op kijken. Dat helpt dan even.

In het groepje zit één meisje dat heel graag wil laten horen dat ze kijk heeft op dingen. “Kijk, nu beweegt z’n hand! Jahoor, wat zei ik?!” Of: “Niet schrikken zo hoor!” Ergens is het ook wel vermakelijk.

Aan het eind van de film blijkt dat iemand zwanger is en het beeld wordt dan heel gauw zwart. Het meisje ‘fluistert’: “zes maanden later….” Onze beurt om te giechelen ;). Qua vooruitblik heeft ze inderdaad een punt, maar over het algemeen zit het kindje na een half jaar nog lekker te sudderen.

Volg:

Share:

2 Reacties

 1. Omarij
  11 mei 2019 / 7:02 am

  Popcorngeritsel, gekauw, geklets….een tv- beeldscherm in het eigen huis heeft zo z’n voordelen. Maar ja, dan hadden jullie niet geweten dat baby’s er slechts zes maanden over doen. Kijk, mensen worden ouder en ouder hedentendage, dus logisch toch dat geboortes eerder plaatsvinden😁😜😁ha!

 2. 11 mei 2019 / 2:05 pm

  Ik heb zo’n hekel aan pratende mensen in de bioscoop. Vaak zeg ik er ook gewoon iets van. Zo te horen letten ze (zoals de titel al zegt) inderdaad net zo goed op bij biologie 😉
  Mijn vriend en ik gaan ook graag naar de bioscoop. Binnenkort komen de nieuwe Aladdinfilm en Hustle uit. Die willen we graag zien.

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes schrijft over.. Kattenitems + winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge