Taart is altijd een goed idee! (Winactie!)

“Wat lekker, schat! Zomaar een taartje gehaald? – Nee, die heb ik gewonnen! – Wat leuk, deed je mee aan een prijsvraag? – Ja, op de Facebookpagina van Neverdullmoments. Er waren maar een paar reacties, dus ik had super veel kans!”

Reactie van een enthousiaste prijswinnaar (man, 39 jaar). 

 

“Wow, wat leuk! Nooit geweten dat die vegan appelkruimeltaart net zo lekker is als een normale. Die zou ik normaal niet gekozen hebben, maar met deze winactie vond ik het wel een mooi moment om deze eens uit te proberen.”

Reactie van een enthousiaste prijswinnaar (vrouw, 22 jaar). 

 

“Hahaha, door deze winactie heb ik zelf eens goed in mijn geheugen gegraven en ben ik er achter gekomen dat ik best leuke momenten heb beleefd. En dan krijg ik er ook nog eens een taart voor!”

Reactie van een enthousiaste prijswinnaar (vrouw, 68 jaar).

 

“Ik win nóóóit wat, maar nu had ik echt goede kansen!”

Reactie van een enorm enthousiaste prijswinnaar (man, 27 jaar). 

 

Zie jij jezelf wel voor je als één van deze prijswinnaars? Jij zou het zomaar kunnen zijn! Tot morgenavond (5 mei 21:00) heb je de tijd om op onze Facebookpagina (klik hier)  mee te doen aan onze winactie. Het enige dat je hoeft te doen is een mini-berichtje te plaatsen over een grappige/gekke/ongemakkelijke anekdote die je ooit hebt meegemaakt. Ben je ooit bijvoorbeeld heel grappig gevallen, heb je de plank eens volledig misgeslagen of heb je (toen je klein was) wel eens een grappige uitspraak gedaan? Deel het met ons en win een Hema taart! (alle details staan op onze Facebookpagina).

Succes!

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    4 mei 2019 / 7:23 am

    Zooooooo! Zal ik toch ‘s mijn al jaren niet gebruikte facebook moeten bekijken. Niet om het gewin hoor (ben enigszins met lijnpogingen doende😡), wel om de geinigheid van jullie actie…👍🤗🍰Geinig!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge