10 van mijn gewoontes op een rij!

“Doe jij dat ook?”, “Is dat normaal?” Een greep uit een paar vragen die ik zelf altijd met veel plezier stel. Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar andermans leven 😉 Daarom vind ik het voor nu leuk om een kijkje in mijn/ons leven te geven qua gewoontes. Gewoon heel random door elkaar 🙂

1: Wanneer ik aan tafel ga werken, leg ik vaak een lege puzzeldoos op tafel neer. Darcy springt daar dan dankbaar in en ondersteunt mij zo bij mijn activiteiten. Gezellig!

2: Ik eet ‘s ochtends altijd ontbijtcrackers met brie. Ook zet ik een kopje (Earl Grey) thee die ik standaard maar voor 1/3 opdrink, hahaha. Meestal kom ik niet goed uit met mijn planning en moet ik gaan. Water erbij gooien vind ik maar voor één slokje lekker. Tja xD

3: Wanneer ik naar mijn werk ga, eet ik deze crackers met brie vaak in de auto. In mijn autodeur bevindt zich inmiddels een megavoorraad met lege boterhamzakjes. Slordiggggggg van mij!

4: Wanneer ik het huishouden ga doen, zet ik altijd muziek op. Ik luister dus nooit muziek. Haha grapje!

5: De oplader van mijn telefoon is net te kort, waardoor ik ‘s avonds altijd half uit mijn bed hang om de wekker te zetten. Zo niet praktisch. Zo niet nodig ook, want we hebben thuis veel meer (langere) opladers. Ach ja 😉

6: Wanneer ik iets te drinken pak, wil ik daar ALTIJD iets bij eten. Oeps. Ik denk altijd dat onze keukenkastjes en/of koelkast leeg zijn, maar ik vind altijd wel iets om te snacken.

7: Ik val ‘s avonds heeeeeeel vaak in slaap in onze heerlijke fauteuil (al is het 19:30). Vervolgens krijg ik mijn ogen dan bijna niet open, vallen mijn lenzen bijna uit en heb ik een extreem droge mond. Daan zit altijd vol bewondering te kijken hoe snel ik in slaap kan vallen, haha.

8: Ik zet de thermostaat altijd op 20,5 graden. 20 en 21 is het nét niet.

9: Ik ben best wel ‘verslaafd’ aan spulletjes zoeken op Marktplaats of een verkooppunt via Facebook. In 2019 heb ik al bierglazen, een mand, boeken, een spelletje en een puzzel gekocht. Leuk man, hahaha.

10: ‘s Avonds weet ik bijna nooit een blog. Toch lukt het altijd weer, best een prestatie toch? 😉 Deze laatste ‘gewoonte’ was trouwens ook de inspiratie voor deze blogpost, hihihi.

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  26 januari 2019 / 8:42 am

  Nummer tien, elke om de dag een blog weten te presteren mag dan wel ‘gewoonte’ zijn geworden, ik vind het een grootse prestatie. Groots!
  Met andere woorden:sommige gewoontes staan best onder grote druk, vanwege het jezelf opgelegde!

 2. 26 januari 2019 / 9:36 am

  Haha, die laatste! Knap dat er toch zo trouw elke dag een leuke blog online staat 🙂 In slaap vallen met lenzen is inderdaad niet echt ideaal, haha. Maar wel een goed teken dat de fauteuil blijkbaar zo lekker zit 😉
  Leuk, dit lijstje met gewoontes!
  Romy schrijft over.. 44 leuke dingen om te doen met washi tape

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge