Intense staarsessie, inbreken en andere indoortweets – 10 mini anekdotes

 1. Hallo buren. #jumpjump #thuisworkout #lekkerstampen (Dorinde)
 2. Klein beetje ongemakkelijk: wakker worden terwijl je kat je vanaf je nachtkastje zeer intens zit aan te staren. #morning (Dorinde)
 3. Of ik ook dat spelletje even ga downloaden. #sure #slechtstebeslissingooit #boerderijrunnen #verslaafd #thankszus (Dorinde)
 4. Wanneer je vriend je Quasimodo noemt. #meh #evenrechtopzittenweer #thuiswerken (Dorinde)
 5. Ik zet mijn telefoon aan om een opruimmuziekje aan te zetten en automatisch klik ik Hay Day (het boerderijspelletje waar dor ook al over tweette) aan. Pffff. 10 minuten later kijk ik m’n koeien boos aan: nu ga ik echt verder met opruimen! (Laura)
 6. Schaamteloos inbreken tijdens een groepsgesprek. #joehoe #houseparty #topapp (Dorinde)
 7. Medailles. Je doet er niks mee, maar om ze nou weg te gooien… hebben jullie hier een speciaal plekje voor? Ik blijf ze maar verplaatsen en nostalgisch in mn hand houden. Zo schiet het ook niet op :’D En bij een nieuwe (hardloop)wedstrijd wil je toch een nieuwe he… 😉 (Laura)
 8. Sinds we de app “houseparty” hebben geïnstalleerd, spreek ik m’n vriendinnen en familie nu zo veel vaker! Deze gekke situaties brengt dus ook nog wel wat goeds zo! 🙂 (Laura)
 9. Ik heb wel nekpijn van al die tekenspelletjes 😉 #fanatiek (Laura)
 10. Mijn stappenteller is totaal niet onder de indruk van mijn 2000 stappen per dag, oei. ‘s Morgens om 07:00 vraagt hij me al of ik soms zin heb in een wandeling. #stalking #thuiswerken (Laura)
Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Omarij
  27 maart 2020 / 8:17 am

  Leven we op planeet Aarde of zijn we met ons allen verkast naar planeet Corona, waar o.a. Hay Day en Houseparty’s verplichte dagbestedingen zijn en stappentellers en medailles schreeuwen om een rustplek in vitrinekasten?
  Planeet Corona biedt gelukkig nog steeds Never Dull….dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge