Weer die stotende ezel, vieze accounts en parkeererror – 10 mini-anekdotes

1 – Hoe vaak stoot een ezel zich ook alweer? #wegafgesloten #aldriekeervergeten #danmaarweerkeren (Dorinde)

2 – Ik lees het boek ‘Getting Things Done’. Er staat veel nuttige info in! Zo ook: “begin met deze methode als je vakantie hebt.” #faal #vakantienetover (Dorinde)

3 – Laura en ik hebben samen een Instagram account voor neverdullmoments. En we volgen daarom dus ook dezelfde mensen. En Laura houdt niet van ‘vieze medische plaatjes.’ #muhaha #stiekemvolgen (Dorinde)

4 – Dor en ik zitten samen in de auto en ik zoek een parkeerplaats. “Kan ik daar parkeren??” We rijden langs het miniplekje en Dorinde begint keihard te lachen. “Daar past nog niet eens een skateboard joh!” #okeoke #inschattingsfoutje (Laura)

5 – We kijken een film bij mijn schoonzus en we zetten hem soms even op pauze om te kletsen. Op het moment dat we weer verder willen kijken, valt het scherm op standbye. In koor roepen we wanhopig “ooh!!” #dramatisch (Laura)

6 – Als “ik moet naar de wc en ik heb geen zin” het grootste ‘probleem’ is dat je op het moment hebt, dan gaat het allemaal best goed toch? ;-). (Dorinde)

7 – Ik heb de kerstboom de deur uitgezet en geniet toch stiekem weer van de ruimte. Ik ben geloof ik ook een beetje doorgeschoten in het opruimen, de berging staat nu vol met spullen. #declutter (Laura)

8 – Kennelijk kun je midden in de nacht hele goede aankopen doen! #ukulelegekocht #tijdensoudennieuw #tweeuursnachts #beetjeimpulsief #nieuweverslaving (Dorinde)

9 – Wedden dat ze al slaapt? #Lauramoetnogtweetweetsvoordeblog (Dorinde)

Helemaal niet! Ik ben gewoon vet aan het opblijven ;).

10 – Ik ben met Daan aan het kletsen en na een korte stilte zeggen we allebei tegelijk iets. “Ga jij maar eerst,” zei Daan hoffelijk. Worst mistake met zijn geheugen. 😉 We weten nog altijd niet wat hij nou wilde zeggen. En dan moet je toch door hè.. (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    8 januari 2021 / 8:55 am

    Hoe jullie in tien luttele zinnen tien feel good romans weten te produceren is very feel good!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge