10 ergernissen in de slaapkamer

Misschien zul je deze ergernissen herkennen, misschien heb je er zelf wel helemaal geen last van… Alle tips zijn welkom! Ik deel mijn 10 ergernissen in de slaapkamer 😉

1: Wanneer je dekbed niet goed in je dekbedovertrek zit en je aan de bovenkant een overtollig stukje dekbedhoes hebt. Ik vind het altijd zoveel moeite om het dekbed er dan weer goed in te schudden, waardoor ik zo’n drie dagen met een “oké het kan nog net“-gevoel ga slapen en mijn dekbed er aan de onderkant steeds meer uit komt zakken. Wanneer je het dekbed dan eindelijk weer een keer goed in de hoes stopt, is dat even het heerlijkste gevoel ooit.

2: Wanneer je op vakantie bent geweest en je je oplader hebt meegenomen. Het moment dat je dan in bed stapt en beseft dat je oplader nog in de tas beneden ligt. Grrr, hoeveel batterij heb ik nog?

3: Wij houden erg van onze kattenkindjes, waardoor we ze vaak (overdag) op bed laten slapen. Dit zorgt helaas wel voor een flink aantal haren op het dekbed!

4: Vooral in de winter word ik vaak met koude voeten wakker, omdat ik door mijn gedraai mijn dekbed weer eens horizontaal over mijn lijf heb gekregen.

5: De enorme berg groeiende ‘nee, dit wil ik toch niet aan vandaag’-kleding die over de (niet meer als zodanig te herkennen) ladder gesmeten wordt.

6: Het piepkleine papieren wasmandje (“handig, voor sokken en onderbroeken enzo”) dat steeds op z’n kop of half verkreukeld op de vloer ligt, waardoor de kledingstukken er altijd naast liggen. Zo’n kleine moeite om op te ruimen, maar toch laat ik het vaak liggen.

7: Stof dat zich razendsnel in de slaapkamer verzamelt. Schijnt dat dat oude huidschilfers zijn… beh!

8: Wanneer mijn vriend er eerder uit moet dan ik en het grote licht aanzet. BAM!

9: Een vochtig hoofdkussen wanneer je net je (lange) haren hebt gewassen.

10: Die ellendige wekker!

Volg:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  16 april 2019 / 7:13 am

  Te strak ingestopt dekbed aan de achterkant, zodat je tenen platgedrukt worden, au!
  Een woelende partner, zodat jouw dekbed steeds meewoelt.
  Een kussen dat nèt niet lekker tussen nek en schouder ligt.
  Een te laag kussen tijdens vakantie.
  Een te hoog kussen tijdens vakantie.
  Een campermatras met kuil.
  Die enge onzichtbare mijten. Ze hebben acht pootjes. Las ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge