Wat aten we deze week? #13

Deze week at ik twee keer buiten, een avond bij de studie, een avond bij mijn zus en twee avonden in Friesland tijdens een familieweekend. In mei had ik mezelf het doel gesteld om elke week een nieuw recept uit te proberen uit één van onze kookboeken, ook dat is gelukt! Het recept van woensdag kwam uit Lekker makkelijk – het kookboek voor mannen. Je begrijpt uiteraard dat mijn vriend die avond dan ook gekookt heeft, kennelijk is dat kookboek niet voor dames. Smaakte in ieder geval goed! Als je nog niet buiten gegeten hebt (en die mogelijkheden zijn er wel), wordt het daar nu echt wel tijd voor hoor! De vooruitzichten zijn prima, dus geen excuusjes.

Maandag – couscous met avocado, tomaat, kip, een gekookt eitje en een kopje groentesoep.

Dinsdag – pasta barbapapa.

Woensdag – gebakken zalm met een notenkorst, tagliatelle met broccoli en gebakken paprika’s (zie foto).

Donderdag – tomaat, aubergine en courgette uit de oven met pesto, mozzarella en tomatensaus.

Vrijdag – pasta met tomatensaus met groente en gehakt.

Zaterdag – champignonsoep, een halve kroket, een frikandel speciaal en een paar patatjes.

Zondag – rodekool stamppot!

1 Reactie

  1. gerdiemar
    22 mei 2017 / 8:13 am

    Je bent een kookkei! (Let op die twee k’s hè, dus niet één kaatje)
    Gisteravond met jouw pap, je oudtante, oudoom en je opa buiten gegeten. Geen enkel excuus hoefde gebruikt te worden….
    Het mannenkookboek moet je erin houden, kan jouw vriend zijn kokkerelkansen waarnemen, leuk toch!
    Eet smakelijk deze week….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge