To feel a little bit like a pannenkoek.

Het is dinsdag en ik heb vandaag een korte dag op school. De vergadering van vanmiddag gaat niet door, wat betekent dat ik om 13:30 klaar ben. Fijn!

Die ochtend in de keuken besluit ik dan ook om niet al te veel eten mee te nemen. In plaats daarvan vind ik het lekker om thuis nog even uitgebreid te lunchen. Omdat ik toch wat mee wil nemen, beleg ik een pannenkoek (heeeerlijk, van die kant en klare koude pannenkoeken in de koelkast!) met stroop en rol ik hem op in een stuk aluminiumfolie.

Na mijn werkdag stap ik om 13:45 in de auto. Mijn rammelende maag laat me weten dat ik niet de hele dag op 1 cracker kan leven en snel pak ik mijn tas erbij om mijn pannenkoek te pakken. Terwijl ik in mijn tas graai, rij ik inmiddels de oprijlaan af. Sleutels? Nee. Telefoon? Ook niet. Waar is die pannen… Iehl. Wat is dit voor plakkerigs? Ik ben bij een stoplicht aangekomen en ik kijk naar het briefje dat ik zojuist uit mijn tas heb gehaald. Het is helemaal plakkerig en er zitten bruine vlekken op. Uhhhll.

Tip: ga dan niet als een malle door met zoeken naar de pannenkoek, maar denk even rustig na hoe het kan dat een bonnetje ineens plakkerig en bruin is. Juist. Pak de aluminiumfolie vervolgens niet uit, maar onderdruk het hongergevoel. Begin dan al helemaal niet met eten, want je handen worden er ontzettend kleverig van. Doe je dat toch? Parkeer dan in godsnaam even, want anders moet je vroeg of laat je stuur aanraken!!

Yeah. Someone should have warned me. 

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  22 februari 2018 / 8:11 am

  Tip: pannenkoek bebruinesuikeren. Pannenkoek in aluminiumfolie wikkelen.
  Plastic zakje pakken, pannenkoek met aluminiumfolie en al in plastic zakje doen. Zakje goed dichtbinden met nippeltje. In tas doen.
  Tip: vóór het wegrijden met auto plastic zakje met in alumimiumfolie gewikkelde bebruinesuikerde pannenkoek tevoorschijn halen, plastic zakje openen, aluminiumfolie met inhoud half eruit halen, aluminiumfolie gedeeltelijk laten zitten om bruinbesuikerde pannenkoek. Ook plastic zakje gedeeltelijk laten zitten. Afhappen.
  Tip: nooit stroop doen op een meeneempannenkoek.
  Oefenen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge