Soepele achtervolging

Na een gezellige verjaardag van mijn oma rijden mijn zus, haar vriend en ik ’s avonds weer naar huis. Ook zetten we twee nichtjes onderweg af. Omdat we met twee auto’s zijn, hebben we de volgende logistiek bedacht: de vriend van mijn zus en ik zetten nichtje 1 af bij het station, Dorinde rijdt met het andere nichtje achter ons aan en vervolgens rijden we samen door naar het adres van ons andere nichtje.

“Hier naar rechts hè!!” Oeps, afslag gemist. Mijn nichtje schiet in de lach: “ach, mijn trein vertrekt pas over 10 minuten, dat red ik nog wel.” Dorinde rijdt een paar auto’s achter ons en we zien haar wel richting het station rijden. Die wacht daar vast wel op ons.

Na een paar honderd meter komen we bij een rotonde waar we weer kunnen keren. Wanneer we bijna bij het station zijn, zien we Dor onze kant op sturen. Ik gebaar flink met mijn armen om haar duidelijk te maken dat ze even moet wachten, maar ze manoeuvreert de auto al de weg op. Wanneer ze ons ziet, kijkt ze ons lachend en vragend aan.

Snel zetten we ons nichtje af bij het station en gaan we weer dezelfde kant op. Omdat we de weg niet helemaal weten, hopen we dat Dorinde ergens aan de kant staat te wachten. We rijden richting de rotonde en op hetzelfde moment schieten de vriend van mijn zus en ik keihard in de lach. “HAHAHAHA, kijk, daar rijdt ze nog steeds hoor! Op de rotonde! Geniaal!!” Op het moment dat ze de bocht weer om zou moeten komen, blijft de rotonde leeg. “O, het was gewoon een willekeurige zwarte auto.”

Even later meeten we maar op een makkelijke afspreekplek 😉

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    10 mei 2018 / 7:07 am

    Bar complex vervolg van mijn verjaardagsviering! Nichtjes wegbrengen, afslagen missen, elkaar kwijtraken, geniaal rondjes draaien die geen geniale rondjesdraaierij blijken….dat én de nichtjes én jullie nog op de juiste plekken terecht zijn gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge