Praktisch? Nee, wij doen aan design. (Ingezonden #13)

Samen met een vriend ben ik een dagje in Duitsland en we hebben voor één nachtje een hotel gereserveerd. Na een avondje theater besluiten we om in de bar nog wat te borrelen. Het is allemaal erg gezellig en om een uur of 02:00 besluiten we om richting de kamer te gaan.

Na een tijdje in bed gelegen te hebben, moet ik ineens nodig naar de wc. Op gevoel weet ik de badkamer wel te vinden en ik besluit het licht niet aan te doen. Met mijn hand houd ik de muur vast en op de tast schuifel ik richting de deur van de badkamer. Op een gegeven moment schrik ik van een onverwachts gevoel, alsof de muur ineens ophoudt. PATSSSSSSSSSSS. Een oorverdovend geluid van glas op stenen. Keihard gelach vanuit het bed. “Oja shit, er was hier een soort gat in de muur!” Ik doe het licht aan en zie dat de siervaas die in dit gat stond keihard op de stenen badkamervloer (aan de andere kant van het gat) uiteen is gespat. Oeps! Met een handdoek raap ik de scherven bij elkaar.

De volgende ochtend kost het me wat moeite om de Duitse receptionist mijn verhaal te laten begrijpen, maar ik heb hem gelukkig duidelijk kunnen maken dat de schoonmaak voorzichtig moet zijn in het hoekje 😉 Lachend vertelde hij dat dit wel vaker gebeurd was. Goh.

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    19 januari 2019 / 8:35 am

    Tijdens een nachtelijke expeditie op weg naar een escape van een te volle blaas is het best een grote prestatie om onderweg nog even een designaanval te plegen! Hele hotel meteen klaarwakker?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge