Nog even over die reservetampon…

… die heeft vandaag maar mooi de held uitgehangen!

(…)

(Vanmorgen) “miauwwww”. Darcy staat op ongeveer 4 cm afstand en brult keihard in mijn gezicht. Slaperig word ik wakker en ik schrik een beetje van die grote groene ogen. Iets met in your face; in iemands aura staan. Nadat ik Darcy even geaaid heb, schrik ik een beetje. Hoe laat is het? Is mijn wekker wel afgegaan nadat ik op snooze heb gedrukt?

07:42. Shittt, ik moet om 08:00 werken. Snel race ik uit bed, trek ik mijn werkkleren aan, maak ik mijn ontbijt en mijn lunch en prop ik nog wat druiven in een bakje. Die spoel ik op mijn werk wel schoon.

(…)

Om 14:45 heb ik mijn laatste pauze en ik pak het bakje druiven uit mijn tas. Ik spoel ze in het bakje af onder de kraan en ik geniet van deze snack. Vervolgens stop ik het bakje weer in mijn tas.

Om 16:45 ben ik klaar en loop ik de brandende zon in. Ik rits mijn tas open om mijn sleutels te pakken. GATVER. Ik graai in een plasje water waar mijn sleutels, telefoon, twee euro, een packje crackers, een appel en mijn eeuwige reservetampon in drijven. Lekker dom, ik heb het bakje niet goed drooggemaakt! Na drie seconden walgend naar mijn natte hand gestaard te hebben, krijg ik een slim idee.

Bij thuiskomst is de tampon húge en is mijn tas weer droog!

Niet vergeten om straks een nieuwe in mijn handtas stoppen, voordat me dat straks de volgende blog oplevert 😉

Volg:

3 Reacties

 1. 20 juni 2017 / 7:00 am

  Haha, tampons zijn echt multifunctionele dingen joh! Kijk deze tampon eens de reddende engel uithangen 🙂 Leuke anekdote weer!
  Romy schrijft over.. 5x leuke dingen om te doen op Texel

 2. Laura
  Auteur
  20 juni 2017 / 7:19 am

  Haha dankje 😉 ik vond het wel een slimme oplossing haha! En nu had de tampon het ook weer helemaal goedgemaakt, ik vond ‘m afgelopen week toch wel een beetje brutaal 😉

 3. gerdiemar
  20 juni 2017 / 8:23 am

  Patent op aanvragen: de vele gebruikswijzen van een tampon!
  (denk dat ik er voortaan ook maar eentje als noodhulp in mijn handtas stop)
  😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge