Gastblog: Niet met de bus

Door Sonja

Ik ben een weekendje met mijn vriend in Arnhem. We wonen in Amsterdam, maar ik wilde graag naar de Veluwe en het Kröller Möller museum, vandaar dat we ons in deze stad begeven. De bus naar de Veluwe gaat 1x per uur en netjes 5 minuten voor tijd staan we te wachten bij Arnhem station. Precies op tijd komt de bus aanrijden en we gaan op het stoepje staan. Met een aardig vaartje rijdt de bus ons voorbij, we kijken hem wat beteuterd na. Ik schiet in de lach, m’n vriend zegt dat hij waarschijnlijk gaat keren en zo weer terug komt. Na een paar minuten concluderen we dat we nog 56 minuten moeten wachten op de volgende bus. Blijkbaar moet je in andere steden zwaaien om de bus te laten stoppen….

Deze gastblog is geschreven door een vriendin. Heb je ook een grappige anekdote en lijkt het je leuk om deze op Neverdullmoments te zien verschijnen? Mail ons! 

2 Reacties

 1. 5 juni 2018 / 6:22 am

  Haha, superhandig! Hopelijk bevond de bushalte zich in een inspirerende omgeving, waar jullie je wel 56 minuten konden vermaken 😉 Ik ben trouwens gewend dat je overal moet zwaaien om met een bus mee te kunnen. Of komt dat doordat ik in een dorp ben opgegroeid?! 😉
  Romy schrijft over.. Been there, done that! | 7 “fouten” om van te leren

 2. Gerdiemar
  5 juni 2018 / 6:54 am

  Leuk idee: een gastschrijver!
  Arme Sonja en vriend….wachten. Busje kwam niet zooooo….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge