“Let’s explore that plastic tasje”

Dinsdagavond, 18:00

Mijn zus, haar vriend en een vriend van mijn vriend hebben gezellig roti meegegeten. Ik heb nog restjes over, chill! Kan ik morgen mooi naar mijn werk meenemen. (Voor de mensen die mij kennen: van school heb ik nu officieel zomervakantie, maar bij mijn andere baan werk ik deze week even extra. Kan ik mooi even wat uren opbouwen!)

 

Woensdagochtend, 07:30

Heerlijk, lekker de rotirestjes mee naar mijn werk. Voor de zekerheid smeer ik nog even twee broodjes (of: boterhammen, sneetjes brood… wat zeg jij? Vind ik een mateloos interessante discussie, hahaha) met vega boterhamworst. Wie weet vult de roti niet genoeg of heb ik ineens nog trek in een broodje.

 

Woensdagmiddag, 12:15

(Terecht) jaloerse collega’s die naar mijn bord roti kijken. “Heeft je vriend dat zelf gemaakt? Wat ziet dat er lekker uit!” Uiteindelijk blijkt het meer dan genoeg en neem ik mijn broodjes weer mee naar huis. Kan ik morgen mooi weer meenemen.

 

Woensdagavond, 17:00

Niet vergeten om mijn broodjes uit mijn plastic tasje te halen en ze in de koelkast te leggen, anders kan ik ze morgen niet meer meenemen. Niet vergeten, niet vergeten, niet vergeten.

 

Woensdagavond, 23:00

Terug van een gezellig klusavondje bij vrienden. Broodjes + vega-boterhamworst + kattenkots overal op de grond. Dramatisch gescheurde tas ernaast. Oeps. Toch vergeten.

 

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    26 juli 2018 / 6:27 am

    De spanning loopt op in je mooi vertelde story. Treurig einde. Vies, dat ook…😫🙀😹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge