Het licht gezien

Zou het… zou het…?! “Jaaa, een strike!” Het is vrijdagavond en mijn werk heeft een personeelsuitje georganiseerd bij een bowlingbaan. Met z’n zestigen bezetten we alle bowlingbanen en het is leuk om te zien hoe fanatiek iedereen wordt van het gooien van een bal tegen een paar kegels.

Na anderhalf (!) uur stoppen we ermee en verplaatsen we naar boven waar een diner klaar staat. Ondanks mijn strike heb ik helaas niet gewonnen, maar dat mag de pret niet drukken. Bij het bowlingcentrum hebben ze een gourmet arrangement: iedereen krijgt een pannetje en een schaaltje met vlees, vis of groenten. Niet ontzettend culinair, wel heel gezellig.

Rond half elf vertrekken de meesten en ook ik besluit om richting huis te gaan. Omdat twee collega’s bij mij in de buurt wonen bied ik hen een lift aan. “Nog even naar de wc hoor!” Terwijl ik in de hal op mijn twee collega’s wacht, ga ik even tegen een muurtje staan. Het wordt direct pikkedonker. Oeps. Volgende keer eerst even op lichtknopjes inspecteren voordat ik nonchalant ga leunen, haha!

Volg:

2 Reacties

  1. 15 januari 2018 / 7:19 am

    Ik dacht even dat er een soort omgekeerde sensor was: een lichtsensor die ervoor zorgt dat het licht uitgaat als er iemand binnenkomt in plaats van op dat moment aan te gaan. Het verhaal van tegen het lichtknopje aan staan, klonk inderdaad iets logischer, haha.
    Romy schrijft over.. Review Diana Leeflang stationery (Kruidvat) release 2

  2. gerdiemar
    15 januari 2018 / 8:40 am

    Zag je het licht door een strike, doof je het licht door te leunen! Is een mooie prestatie en biedt een leuke blog. Met z’n zestigen uitgaan….niet niks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge