Eerst kijken, dan pas doen!

Voer uw parkeerkaart in.” We zijn zojuist naar de stad geweest om de laatste kerstcadeautjes te kopen en hebben de auto bij een groot parkeerterrein gezet. “Onleesbare kaart.” Huh. Nog een keer. “Onleesbare kaart.” Misschien moet het kaartje er andersom in. PIEEEEEP. Nee, ook niet. “Probeer jij het eens!” Ook mijn vriend probeert het kaartje in de automaat te proppen. Weer niet. We worden allebei een beetje chagrijnig. Terwijl ik het nóg een keer probeer, begint mijn vriend op alle knopjes te drukken, in de hoop dat er een medewerker aan de lijn komt. Dan valt mijn oog op een andere gleuf. Dé gleuf. Op dit soort momenten ben ik altijd erg blij als er niemand achter me staat, want het moet er niet al te intelligent uit hebben gezien. Kennelijk hadden we ons parkeerkaartje met veel geweld in de pinpas/credit card gleuf proberen te proppen.

Volg:

3 Reacties

 1. 27 december 2017 / 7:36 am

  Haha, dit zijn inderdaad de momenten die je het liefst alleen beleeft zonder pottenkijkers 😉 Om je gerust te stellen, mijn moeder had laatst het tegenovergestelde: ze stak haar pinpas in de parkeerkaartgleuf en moest (met een rij wachtenden achter ons) bellen met de hulpdienst die de pinpas weer uitspuugde. Oeps!
  Romy schrijft over.. Hoe zit het met mijn doelen voor 2017?

 2. gerdiemar
  27 december 2017 / 8:59 am

  Automaten, oh die automaten, je zou je kickbokskwaliteiten op ze los willen laten. Je weet, mijn vader zou overmorgen 109 worden…kon hij terugkeren uit de hemel, dan zou hij totaal niets van het huidige leven op aarde snappen—kaartje, wat kaartje, hè, hoe kaartje in gleuf stoppen, huhh??? Je zette in bijv. 1955 je auto neer waar je maar wilde, klaar. ( ongeveer toen had hij voor het eerst een auto)
  Maar jij en je lief weten voortaan wáár het kaartje in moet! Dat is toch winst!!!

 3. 27 december 2017 / 7:08 pm

  Haha ja dat zou ik dus ook hebben! 😀 Sowieso vind ik van die parkeertoestanden al héél stresserend. Zeker parkeergarages waar alles krap en smal is. Brr.
  Irene schrijft over.. ☆ W A R M W I S H E S ☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge