Een spannende voicemail

Je bent een tweeling of je bent het niet. Sinds Laura een huis heeft gekocht, begint het bij mij toch ook wel echt te kriebelen. Waar mijn vriend en ik eerder hadden afgesproken om nog even te wachten met de huizenjacht tot ik klaar ben met mijn studie, zijn we toch wel verdacht vaak op Funda te vinden. En hebben we stiekem ook wel wat huizen bezocht. Vorige week namen we een spannende beslissing: we hebben een bod op een huis gedaan.

“Ben jij al gebeld of ons bod is geaccepteerd?” We zijn allebei aan het werk, maar houden onze telefoons goed in te gaten “Nee nog niet!!” Met mijn mentorklas hebben we een kerstontbijt, waardoor ik natuurlijk niet om de haverklap mijn telefoon erbij kan pakken. Na een uur pak ik hem er weer eventjes bij. U heeft 2 nieuwe voicemailberichten. Mijn hart begint te bonzen. “Ik ben gebeld!! Ik ga nu de voicemailberichten beluisteren!” Spannend. Het eerste bericht is een bericht van een paar weken geleden, vergeten te verwijderen. Mijn hart begint nog sneller te kloppen. Snel naar de volgende. “Goedemorgen, u spreekt met de tandartsassistente. Wij willen u helpen herinneren aan uw afspraak begin januari. Prettige dag!” Pff, wat een domper. “Helaas, dat was de tandarts.” We kunnen er wel om lachen.

Een paar uur later word ik gebeld door de makelaar. Helaas, het feest gaat niet door. Het voordeel is dat ik wel weer verder mag winkelen op Funda, want dat is inmiddels ook een nieuwe hobby geworden. Onze kerst wordt er niet minder op! Ik wens jullie hele fijne dagen!

 

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  25 december 2017 / 9:07 am

  Illusies, dromen—-versus de huidige huizengekte in onze regio. Moeten overbieden tegen huizenklippen op. Ik wens van harte dat jullie het ‘tij’ meekrijgen met als resultaat een huis dat jullie ‘gegoten’ zit!
  Blije kerst!

 2. 25 december 2017 / 9:21 am

  Oeh, dat is inderdaad een beetje een jammere anti-climax, zo’n voicemailbericht van de tandartsassistente. Hopelijk vinden jullie snel een nieuw mooi huis en wordt 2018 het jaar waarin jullie ook een fijn plekje vinden 🙂
  Fijne kerstdagen!
  Romy schrijft over.. Kerst 2017 | Mijn kerstoutfit én mijn wens voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge