De bioscoop

“Mevrouw? U moet uw e-ticket beneden op de automaat scannen, dan komt er een geldig bioscoopkaartje uit.” Ik ben net in de bioscoop aangekomen en heb zojuist de trap naar de kaartcontroleurs (bioscoopconducteurs?;)) beklommen. “O! Eh, okee tot zo.” Ik maak een rechtsomkeert en ga op weg naar de automaat.

Mijn vriend zit al boven met mijn schoonmoeder, schoonzussen en twee vrienden. We gaan gezellig naar de première van Star Wars!

Bij de kaartjesautomaat lees ik de instructies. “Haal hier uw tickets af. Scan uw e-ticket linksonder bij de scanner.” Ik vouw mijn ticket zo dat de barcode goed te scannen is en ik houd hem linksonder voor. Hij pakt hem niet. Heb ik de barcode goed zichtbaar? Ja, dat kan het niet zijn. Ik probeer het ticket op iets meer afstand te houden, maar het lampje herkent mijn ticket naar niet. Ik kijk wanhopig om mij heen: zal iemand mijn pogingen inmiddels al hebben opgemerkt?

Na het nog zo’n twee keer geprobeerd te hebben, sta ik op het punt om het op te geven. Waarom doet dat pokkeding het nou niet?

Ik besluit de tekst nog een keer te lezen. Scannen. Linksonder. O. O wacht. Er zit nóg een vakje linksonder. Bliep. Goh!

Enigszins vertraagd loop ik trots met mijn ticket de trap weer op. “Gelukt hoor!” roep ik nonchalant. Dat ik zojuist mijn eigen Ticket War heb gevoerd hoeft niemand te weten. Oké, op jullie na dan ;).

Volg:

3 Reacties

 1. Laura
  Auteur
  14 december 2017 / 7:57 am

  Hahaha mooi gevonden!

 2. gerdiemar
  14 december 2017 / 8:46 am

  Geinig relaas, je hoogstpersoonlijke starloze Kaartjesautomaat War! Je bent Uniek als Star!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge