Dat mag wel iets voorzichtiger ;-)

Op mijn vrije dagen maak ik regelmatig een veel te ambitieuze to do lijst. Ook vandaag is dit geen uitzondering. Ooit gaat het me lukken om alles af te vinken, haha. Tegen het eind van de middag besluit ik om een paar taken te schrappen. Stofzuigen ga ik wel nog even doen! Met onze buurjongen hebben we afgesproken om het schoonmaken van de gezamenlijke gang af te wisselen en vandaag is het mijn beurt.

De gezamenlijke gang zit zowel op de benedenverdieping als op de eerste verdieping. Gewapend met een stofzuiger loop ik de trappen af en begin aan het eerste deel van de gang. Ons huis heeft op nogal rare plekken stopcontacten, waardoor ik nét niet bij een stukje van de benedenverdieping kom. Op de eerste verdieping zit wel weer een stopcontact, dus ik sjees de stofzuiger naar boven. This is power! Het liedje van Hardwell zit direct in m’n hoofd. Ik krijg het er inderdaad lekker warm van, dus toepasselijk is het wel. This is power…. Net wanneer ik weer een stukje naar beneden wil lopen om het laatste deel van de benedenverdieping schoon te maken, flikkert de stofzuiger een paar treden naar beneden. Direct hoor ik mijn eigen gezang een stuk harder: de stofzuiger is er zojuist mee gestopt. Ik krijg het nog een stukje warmer, omdat ik sterk het vermoeden krijg dat ik de stofzuiger zojuist gesloopt hebt. Nadat ik de stofzuiger weer netjes rechtop heb gezet, gaat hij dankbaar weer verder met z’n herrie. Ah, de slang was gewoon even bekneld door z’n eigen gewicht. Iets voorzichtiger dan ervoor lukt het me om de gang schoon te krijgen. Kan ik die mooi van m’n gekrompen to do lijst afvinken :).

Volg:

2 Reacties

  1. 13 december 2017 / 7:34 am

    Gelukkig werkte de stofzuiger nog en toch een geluk bij een ongeluk dat je to-do list meteen iets korter werd 😉 Ik las laatst trouwens iets over een draadloze robostofzuiger. Hij kost vast aardig wat, maar ik vond het meteen een geslaagd ding voor in mijn toekomstige huis. Ideaal als je dat stofzuigen niet zelf hoeft te doen 😉
    Romy schrijft over.. Persoonlijk | Positief, steek ik dan mijn kop in het zand?

  2. gerdiemar
    13 december 2017 / 8:34 am

    Zie je studderen met zuiger en slang in ingewikkeld trappenhuis. Gymnastiek voor jou èn de stofzuiger! Is dat voor jou ( en de stofzuiger) iets van om de 14 dagen of zuigen jij en de medebewoner vaker stof?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge