VIP behandeling

Mijn vriend en ik zitten in de bioscoop. “Lekkere stoelen hè?” roep ik enthousiast. “Ja! En op die rij daar hebben ze zelfs nog betere.” Ik zie mijn vriend een stukje naar beneden wijzen. “Maar daar betaal je dan ook wel weer extra voor.” Nou, ik zit hier prima, no VIP needed :-).

Tijdens de pauze van de film lopen we de trappen af richting de uitgang van de zaal. Ik zie een medewerker van de bios staan met een dienblad. Op het dienblad staan twee biertjes. Verwonderd kijk ik om me heen, zoekend naar mensen die de biertjes aannemen. “Ik dacht dat je met zo’n VIP ticket alleen maar een betere stoel kreeg, maar blijkbaar krijg je ook nog een biertje van het huis!” Mijn vriend kijk me aan en begint te lachen. “Ehh, dat dienblad is bedoelt voor lege flesjes. Kijk maar, die meneer zet er ook eentje op.” Je begrijpt dat ik me op dat moment niet ontzettend intelligent voelde, hihi.

Volg:

3 Reacties

  1. gerdiemar
    14 maart 2018 / 8:32 am

    Ahhgossiepossie, je maakte juist een zeer intelligente opmerking, zou zo maar kunnen, dure stoelen, biertje gegarandeerd!

  2. 14 maart 2018 / 9:28 am

    Hahahah, ongemakkelijk! Zou wel leuk zijn als je ook een biertje kreeg bij je VIP-kaartje. Mijn vriend en ik kopen altijd een kaartje voor een comfort stoel, als die aanwezig zijn. Als we dan toch naar de bios gaan, dan ook maar lekker die extra luxe.
    Mevrouw Marloes schrijft over.. Granola | De basis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge