Gastblog: Zwemvestfeestje

Door Sonja

Ik ben in de feesttent en dat is precies zoals het klinkt: drukte en hossen. Gezellig vind ik, maar ook wel eens gevaarlijk met mijn 1.60 hoogte. Om het feestje wat extra sfeer te geven liggen er overal opblaaseenden, jurken en gekke hoedjes. Een vriendin komt na een uurtje aanzetten met een zwemvest, zo’n dikke oranje. ‘Doe jij hem maar aan, is leuk’ zegt ze. En dat blijkt de uitvinding van de eeuw. Mensen botsen niet langer met hun elleboog tegen m’n hoofd, maar met hun elleboog tegen m’n oranje nekkraag, ik raak met allerlei mensen aan de praat over m’n nieuwe aanwinst en ik ben super herkenbaar (een mevrouw staat te bellen met een vriendin die ze zoekt ‘ik sta naast een dametje met een zwemvest’ zegt ze. Even later hoor ik: ‘ja een zwemvest, ik zie je!). Ik wou dat ieder feestje een zwemvestfeestje was.

Deze gastblog is geschreven door een vriendin. Heb je ook een grappige anekdote en lijkt het je leuk om deze op Neverdullmoments te zien verschijnen? Mail ons! 

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    25 juni 2018 / 7:37 am

    Patent op aanvragen! Een antiverdrukkingsuitvinding. Mocht het te warm benauwd worden binnenin zo’n zwemvest, dan kan wellicht een ingebouwd ventilatortje voor een verkoelend briesje zorgen?
    Het kan festivalmode worden, de ene (kleine) mens over een nog vetgaver ogend zwemvest beschikkend dan de ander, in vrolijke kleuren…oh yeah, ik zie het helemaal voor me! Die Sonja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge