Witte spikkels

Ik zit op de fiets, op weg naar de sportschool. Het is frisjes buiten en de lucht ziet er wat duister uit. Ik rits mijn jasje wat verder dicht en trap iets harder door. Na twee minuten voel ik iets op mijn hoofd en hand vallen. Ik denk allereerst dat het begint te regenen, maar het blijft bij deze twee spetters. Mijn hartslag gaat ietsje omhoog. Het zal toch niet zo zijn dat er een vogel heeft zitten kakken?! Ik kijk naar mijn hand en slaak een diepe zucht. Er zitten overduidelijk witte vlekken op mijn hand, de regen kan dat nooit veroorzaakt hebben. Ik voel in mijn haar, maar de schade lijkt daar gelukkig mee te vallen. Zo maar even in de spiegel kijken dan!

Ik fiets door en kijk ondertussen wat beter naar mijn hand. De poep lijkt ook wel onder mijn nagels te zitten. En het zit ook op mijn andere hand, waar ik helemaal niet ‘geraakt’ ben. En dan valt het kwartje (er valt veel vandaag). Zo viel er blijkbaar eerder vandaag een klodder witte verf op mijn handen terwijl ik het plafond en een muur aan het witten was. Pfew!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gekkegerritje
    3 mei 2019 / 7:03 am

    Wat een boel ge-VAL voor jou ! Gelukkig dat het het geVALwas dat je geen vogelkakspetters op je hand kreeg want dat zou toch lastig toeVAL zijn geweest. VALlende witselverf is toch een stuk minder poepig, lucky you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge