Wist je dat… – Never dull chatting

1) Het heel makkelijk is om stamceldonor te worden? Ik heb mij vorige week geregistreerd en gisteren heb ik een registratiesetje opgestuurd. Kwestie van wangslijm afnemen via een wattenstaafje en opsturen maar. Wie weet red ik er een leven mee?!

2) Wij vanavond een winnaar trekken uit de Facebook winactie? Je kunt een boekenbon of een bon van bol.com winnen t.w.v. €10. Klik hier om naar de actie te gaan!

3) Het alweer bijna lente is en de klok dus binnenkort vooruit gaat? Ook al gaan de temperaturen misschien nog niet volle kracht vooruit, het is toch een fijn gegeven dat het weer lente gaat worden!

4) Axe een nieuw luchtje gaat uitbrengen met de geur ‘leer en koekjes’? Deze lachwekkende informatie kreeg ik van mijn schoonzus 😉

5) Ik in 2018 al 10 boeken heb gelezen? Ik ben echt super trots op mezelf. (Sommigen lachen me misschien uit, maar volgens mij redde ik dit vorig jaar niet eens in één jaar). Ik zit nu in een Nicci French fase, heerlijk!

6) Wij bezig zijn om onze blog op een leuke manier te documenteren? Wordt vervolgd!

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  17 maart 2018 / 8:01 am

  Nummer 1, neen, wist ik niet!
  Nummer 3, gaat dit weekend de klok vooruit? Wist ik ook niet.
  Nummer 4, gatver.
  10 boeken, toemaar!
  Facebookwinnaar, van harte🌈
  Ook een fijn weekend!!!

 2. 17 maart 2018 / 9:30 am

  Naar nummer 6 ben ik heel benieuwd! En naar die leer & koekjes-geur stiekem ook, haha. Klinkt heel bijzonder!
  Wat goed dat je stamceldonor bent geworden! Ik heb er ook weleens aan gedacht om dat te worden en moet me er toch echt eens in gaan verdiepen.
  Romy schrijft over.. Body positivity | 5x wat ik wél mooi vind aan mezelf

 3. 17 maart 2018 / 1:26 pm

  Jaaa, die leer en koekjesreclame heb ik al zo vaak voorbij zien komen. Lijkt me dus echt geen lekkere geur! Ik heb tot nu toe 8 boeken gelezen en ben nu in twee boeken bezig 🙂
  Mevrouw Marloes schrijft over.. De Sunshine Blogger Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge