Wisselen maar!

“I’ll be switching gears, lalalalala.” Zing ik hardop met de radio mee terwijl ik in mijn auto rijd. Het is bijna weekend en daar word ik toch altijd heel vrolijk van! Omdat ik de tekst niet zo goed ken, voeg ik hier en daar wat extra ‘lalala’s’ toe. Net op het moment dat ik weer het woordje switching zing, besef ik me dat ik op de verkeerde rijbaan sta. Saved by the song, haha. Ik heb sinds twee weken een andere baan en nu moet ik bij het stoplicht ineens rechtdoor. Voor alle andere bestemmingen moet ik daar naar links, waar ik nu dus ook sta. Ik switch snel van baan en bedank de radio DJ dat hij heeft kunnen voorkomen dat ik te laat zal komen. Op naar het weekend!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 14 september 2018 / 6:24 am

  Zo zie je maar: in songteksten zijn soms waardevolle boodschappen verwerkt, niet alleen over liefdesverdriet en andere ellende, maar ook over van rijbaan wisselen, haha.
  Romy schrijft over.. Maak de herfst leuker met deze 7 zomerse gewoontes!

 2. Gerdiemar
  14 september 2018 / 8:17 am

  Switching en swinging!!! Van links naar rechts en tralala, blijf swingen, switch met mate en heb vandaag (zeker weten!) een TRALALA dag!

 3. gerdiemar
  14 september 2018 / 1:28 pm

  Had al gereageerd, maar met wifi op campings weet je maar nooit.
  Switchen en swingen…juichend leven, van links naar rechts en van voor naar achter…swing ze op deze 14de september! Blijf maar gezellig tralala-en👍😁🏠👏🏼🌺🎵!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge