Wijze lessen in de auto

Mijn vriend en ik besluiten een stukje te gaan rijden. We lopen naar de auto en ik realiseer me dat ik misschien beter mijn sjaal weer uit de kast had kunnen halen. Het is koud! Ik pak mijn telefoon erbij om op de weerapp te kijken of het de komende dagen ook zo fris blijft. Terwijl ik door de weersverwachtingen heen scroll, doe ik de deur van de auto open die ik net van het slot heb horen klikken. “Zullen we deze nemen?” vraagt mijn vriend droogjes. Hij staat twee meter verderop bij zijn auto. Oeps, de auto waar ik in wilde stappen is dan ook wel zilver, maar daar is ook alles mee gezegd. Foutje.

Tien minuten later zoeken we een plekje om te parkeren, omdat we lunch gaan halen bij de supermarkt. “Niet zo ver weg joh, er zijn een aantal plekken daar vlakbij de ingang!” Ik wijs om mijn verhaal te versterken. Mijn vriend ziet mijn ‘gemopper’ als een mooie kans om het plekje uit te zoeken dat het verst van de ingang vandaan is. Flauw hoor.

Vandaag was een zeer leerzame dag, volgende keer houd ik wijs mijn mond als we moeten parkeren ;-).

Share:

3 Reacties

 1. 14 mei 2018 / 6:12 am

  Haha, goed bezig! Het blijft toch altijd even een zoektocht naar je eigen auto op een parkeerplaats vol soortgelijke auto’s 😉 Alleen al daarom zou ik het liefst een auto in een opvallende kleur willen hebben. Dat zoekt zo makkelijk! 😉
  Romy schrijft over.. Stof tot nadenken | De magie van eerste keren

 2. Gerdiemar
  14 mei 2018 / 6:54 am

  Je hebt van die dagen die ‘blue monday’ heten. Kun jij aanvullen met ‘grey car day’s’ 🙄🚐😖.
  Sunny monday gewenst!

 3. 15 mei 2018 / 10:11 am

  Haha, ik ben zelfs wel eens in de verkeerd auto gestapt. Iemand zei ‘Gaan jullie maar vast zitten, het is die blauwe die open is’. Wij op de achterbank, tussen een enorme troep van lege flesjes en verpakkingen. Onze chauffeur kon ons mooi niet vinden, maar was wel een beetje beledigd dat we dachten dat die rommelige auto van hem kon zijn. Wel erg harteloos dat je zo ver door de kou moest hoor, haha.
  Hermien – KouweKleren schrijft over.. Onze groene terras make-over #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge