Wat een muts

Ik ben in de action, op zoek naar een bewaarblik voor kattenvoer. We bewaren het nu in een mini weckpot, maar die moeten we wel érg vaak bijvullen. Net wanneer ik heb besloten dat het heus niet zo erg is dat er een grote hond op de bewaardoos staat afgebeeld, hoor ik een jongetje krijsen. In eerste instantie denk ik dat hij schreeuwt omdat hij zijn zin niet krijgt, maar al snel heb ik door dat hij juist krijst van plezier. Nieuwsgierig loop ik een stukje in de richting van het gejoel, waar ik nu ook meerdere mensen hoor lachen.

Wanneer ik het jongetje zie, kan ik ook een lach niet onderdrukken. Het jochie staat voor zijn moeder en is wild aan het dansen. Op zijn hoofd heeft hij een kerstmuts waar muziek uit komt. Ook de punt van de muts beweegt stijfjes heen en weer, waardoor hij er af en toe niet zo kindproof uitziet. If you know what I mean ;-). 

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 9 november 2018 / 7:32 am

    Haha, geniaal! Ik zie het al helemaal voor me en kan me voorstellen dat het publiek zijn lachen ook niet meer kon onderdrukken.

  2. Gerdiemar
    9 november 2018 / 8:10 am

    Zo zie je maar hoe jij langzaamaan kerstproof wordt gemaakt. Leuk! Tuincentrum, Action— men werkt snoeihard mee om in de stemming te komen, mutsig of niet😻😺, maar let it nog maar even niet snow please!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge