Warm welkom

Warning: alwéér een kattenblog 😉

”Wat vind je het leukst aan het hebben van katten?” Deze vraag is me een paar keer gesteld. Ik vind het onwijs leuk dat ze er zijn als ik thuiskom. Ze zitten altijd verwachtingsvol op de trap en racen daarna direct door naar de krabpaal om zich uit te sloven. Natuurlijk omdat ze  eten willen, maar heus ook omdat ze het leuk vinden om me weer te zien.

Vandaag ging het welkom heten echter iets anders. Zoals altijd wanneer ik de sleutel in de deur omdraai, ga ik alvast in een houding staan waarin ik Dirk direct tegen kan houden bij zijn poging om te ‘ontsnappen’. Pas wanneer ze gechipt zijn durf ik ze naar buiten te laten. Vandaag is deze startpositie niet nodig: de trap is leeg! Of nou ja… leeg? Huh? Wat ligt d.. O. Tuurlijk. Op de trap ligt een teentje knoflook. KNOFLOOK, serieus?!

En ja hoor, boven zijn de jongens zoet aan het spelen met de rest van de bol knoflook. Ik hoop maar dat ze er niet van gegeten hebben, anders is dat straks niet te harden als ze op schoot liggen ;-).

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 3 december 2018 / 7:22 am

    Haha, dat bewijst maar weer dat je katten soms blijer maakt met zoiets simpels dan met dure kattenspeeltjes 😛 Hopelijk viel de geur daarna inderdaad een beetje mee.

  2. Gerdiemar
    3 december 2018 / 7:46 am

    Rakkertjes. Lollige ijzervretertjes. O nee, jonge gasluchtruikertjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge