Vergiet

“Wil jij nog wat drinken?” Mijn vriend schudt zijn hoofd. Ik loop naar het koffiezetapparaat om hem alvast aan te zetten. We hebben zojuist gegeten en ik vind het soms lekker om daarna een kopje koffie te drinken. Ik ga op de bank zitten, pak mijn Rubik’s cube (nieuwste verslaving) en begin hem op te lossen. Ik begin er inmiddels al heel behendig in te worden, steeds gaat het een stukje sneller! Wanneer ik hem heb opgelost, loop ik naar de badkamer en pak mijn tandenborstel.

Ik heb de gewoonte om tijdens het tandenpoetsen altijd rond te lopen. Die gewoonte is één van de redenen waarom ik een elektrische tandenborstel gebruik. Wanneer ik voorheen poetste met een handtandenborstel, kon die rustig vijf minuten in mijn mond blijven hangen terwijl ik ondertussen door het huis liep en bijvoorbeeld de vaatwasser uit ging ruimen. Een elektrische tandenborstel blijft draaien, dus multitasken (of eigenlijk helemaal niet: tandenpoetsen deed ik dan niet) lukt dan niet. Net wanneer ik mijn wandeling door het huis begin, zie ik in de keuken iets knipperen. Het koffiezetapparaat knipoogt naar me om aan te geven dat hij klaar is voor een kopje koffie. OJA! Shit, ik had er net zo’n trek in, maar koffie met tandpasta smaak is echt niet te drinken. Morgen dan maar :-).

Volg:

2 Reacties

  1. 23 juli 2018 / 6:17 am

    Haha, die combinatie lijkt me inderdaad niet al te smakelijk 😉 Ik moest trouwens wel lachen om jouw reden om voor een elektrische tandenborstel te gaan. Dat is namelijk ook een van de redenen dat ik “overstag” ben gegaan: met een elektrische tandenborstel in je mond kun je zo lekker multitasken 🙂
    Romy schrijft over.. Angst is een slechte raadgever | 6 redenen waarom!

  2. Gerdiemar
    23 juli 2018 / 7:09 am

    Groot dilemma: borstel uit mond en tóch koffie of koffie weggooien en doorborstelen maar. Tandpastakoffie, nieuwe smaak? Patent aanvragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge