Stroomstoring

Zelf lampen ophangen, dat hadden we nog nooit gedaan voordat we dit huis hadden gekocht. Eigenlijk is het best simpel! Stroom eraf, draadjes aansluiten op de draadjes van de lamp, beugel aan het plafond bevestigen, lamp aan de beugel bevestigen, lampje erin, stroom erop, klaar!

Omdat de groepenkast nieuw is, wisten we niet goed op welke groep het desbetreffende lichtpunt zat aangesloten. Uiteraard zat hij pas bij de één na laatste groep die we probeerden. Het gevolg van dit onderzoek was dat alle apparaten -één voor één- heel eventjes zonder stroom zaten.

Nooit gedacht dat niet het ophangen van de lamp, maar het juist instellen van het klokje op de magnetron de uitdaging van de avond zou worden! Heel even heb ik overwogen om de stroom om precies 0.00 er even af te halen, zodat de klok direct goed zou staan. Toch is het na wat prutswerk – het bleek achteraf uiteraard heel simpel – gelukt. Ha!

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    25 januari 2019 / 8:32 am

    Petje af hoor voor het al doende leert men! Het betere prutswerk leverde dan toch maar èn de lamp èn de juiste magnetronkloktijd op: ontdekkingsreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge