Stadsboerderij

Minimaal één keer per week lopen mijn vriend en ik een rondje in de buurt. We komen dan regelmatig langs de stadsboerderij en we proberen altijd wat oud brood mee te nemen. Deze avond hebben we heel veel brood dat weggegooid kan worden, dus de dieren hebben mazzel!

“Neem jij deze zak, dan ga ik hier alvast gooien.” Ik geef de hertjes wat brood en zie in de verte een enorme race ontstaan: pauwen, ganzen, zwanen, nog meer hertjes en eenden komen aangerend, een heel grappig gezicht. Ik probeer heel gestructureerd mijn brood te gooien. Stel je voor dat eend 1 wel vijf stukjes brood heeft gekregen en eend 2 maar één stukje. Awh! Naarmate er meer dieren aan komen rennen, wordt de structuur steeds minder.

Ondanks dat ik weet dat deze dieren absoluut niks tekort komen, blijf ik het een sneu gezicht vinden als een hertje steeds net niet op tijd zijn broodje weet te pakken. Bij een eend vind ik dat dan weer minder erg, size does really matter, haha. In de toekomst pleit ik voor een statusbalkje zoals bij de Sims, waar je precies kan zien hoe de status is wat betreft stukjes brood in verhouding tot de rest van de dieren haha. We leven in 2018, moet vast kunnen toch? 🙂

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 augustus 2018 / 7:24 am

    Zo zie je maar, wat op de stadsboerderij aan scheve voedselverdeling begint vanwege graaiers, zet zich wereldlijk voort. We zullen Trump vragen of hij op aardbolniveau zo’n statusbalk weet te ontwikkelen. Nee, dan niet America first, wat dacht je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge