Slaapritueel

Het is 23:45 en ik lig net in bed. Ondanks dat het al best laat is en Thomas al naast me ligt te slapen, besluit ik toch om nog even een stukje van een serie op mijn telefoon te kijken. Ik merk dat ik daar – gek genoeg – snel van in slaap val. Ik open de app en klik de serie aan. Net wanneer ik op het knopje wil klikken waarmee ik het geluid zachter kan zetten, klik ik er net naast. Ik vloek binnensmonds: ik heb zojuist op het Chromecast knopje geklikt waarmee ik mijn telefoon toestemming geef om het filmpje beneden op de tv af te laten spelen.

Na drie minuten van alles geprobeerd te hebben, stap ik dan toch mijn warme bed uit. Beneden tref ik twee katten aan die vol verbazing naar de opeens aangesprongen tv zitten te kijken. Ik druk de tv uit met de afstandsbediening en loop weer terug naar de slaapkamer. Dit maal ben ik extra voorzichtig met de knopjes :-). Het uitje naar beneden heeft trouwens niet echt het effect dat ik wilde bereiken: ik ben weer klaarwakker, haha.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    11 januari 2019 / 8:42 am

    Toch maar geen gewoonte maken van een klaarwakkerritueel, hoe geavanceerd het ook is om vanuit je mobieltje en vanuit je bed, de tv beneden aan te zetten! (ik ontbeer zo’n chromecastknopje, zelfs nog nooit van gehoord….). Slaap ze de komende nacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge