Schoonschudden

Wanneer er visite langskomt, doe ik altijd net iets meer mijn best met schoonmaken. Voor de staat van ons huis is het dus heel gunstig als er regelmatig mensen over de vloer komen, hihi.

Tijdens het schoonmaken vind ik het fijn om muziek te luisteren. Omdat mijn broek aan de voorkant hele ondiepe zakken heeft, stop ik mijn telefoon in mijn kontzak. Een paar nummers lang gaat het goed, maar al snel merk ik dat het liedje soms halverwege stopt en de volgende vervolgens wordt afgespeeld. Best irritant, die shuffle modus. Ik besluit om iets voorzichtiger te bewegen, zodat de liedjes gewoon van begin tot eind afgespeeld worden.

Na een aantal nummers komt er een liedje die ik niet zo leuk vind. Ik besluit om goed gebruik te maken van die shuffle functie door wat extra heen en weer te bewegen. Er gebeurt niets. Ik begin nog wat meer met mijn kont te schudden. Nog steeds niet. Na nog wat shakes later besef ik me hoe gek ik er voor mijn overburen nu uit moet zien. Shakira is er niets bij! Toch maar even handmatig naar het volgende nummer, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    28 september 2018 / 7:49 am

    Kun je niet beter een ondiepe zak aan de voorkant van je broek maken, op buikhoogte? Dan wordt het oefenen als buikdanseres. Schudden maar! Misschien zet je wel een trend en gaan de overburen meeschudden, al schoonmakend😁💃🏻👯. Gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge