Preutse bedoening

Na een uitgebreid onderzoek (van circa twee minuten) besluit ik dat ik nieuwe bh’s nodig heb voor onder mijn witte t-shirts op vakantie. Niet zo fijn als alles flink doorschijnt! Ik ga naar de HEMA en zoek daar naar de juiste kleur en maat. Na een paar minuten heb ik het gevonden en loop ik naar de kassa. Fijn, alledrie de kassa’s zijn bezet door jongens (lekker preutse gedachte, haha). Ik besluit om bij de jongen die heel vrolijk met de radio meezingt in de rij te gaan staan. “Goedemorgen!” roept hij zangerig. Ik geef aan dat ik een klantenkaart op mijn app heb en pak mijn telefoon erbij. Ik open de app en laat de streepjes code aan hem zien zodat hij hem kan scannen. “Ho! Je wordt gebeld!” Ik zie de naam van mijn vriend inderdaad op het scherm verschijnen waardoor mijn streepjescode verdwijnt. Fantastische timing, haha. Snel druk ik het gesprek weg en laat ik opnieuw mijn code zien. “Wil je een tasje erbij?” Hij kijkt van mij naar de bh en weer terug. Ondanks dat ik net besloten had niet zo preuts te doen, vind ik met een bh over straat lopen nou ook weer niet echt nodig. “Doe maar een tasje!”

Wanneer ik naar buiten loop, belt mijn vriend opnieuw. Benieuwd naar wat er zo dringend is, neem ik op. Of ik ook batterijen wil kopen. Net te laat, helaas.

Volg:

2 Reacties

 1. 30 juli 2018 / 6:08 am

  Oeps, volgende keer beter 😉 Ik weet nog wel dat ik als net-puber altijd heel onzeker was over beha’s kopen, maar inmiddels heb ik er geen problemen meer mee, ook niet als er een jongen achter de kassa staat. Opdringerige verkopers die willen meekijken tijdens het passen, ben ik daarentegen wel weer iets te preuts voor 😛
  Romy schrijft over.. Tijd besparen in de ochtend? 10 tips tegen ochtendstress!

 2. Gerdiemar
  30 juli 2018 / 7:11 am

  Met batterijen naar een door een manspersoon beheerde kassa voelt idd vrijer dan erheen gaan met een bh. Maar de Hema heeft dan weer een bh-makkelijker streepje voor op Hunkemöller of Livera of overige specifieke lingeriezaken. Vind ik..
  Ha! Fijne vakantie! Met de juiste bh onder een wit T-shirt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge