Originele pizza

Het is zaterdag en ik heb een vrijgezellenfeestje in België. Het is een eindje rijden en we moeten al vroeg verzamelen, maar dat is het zeker waard! Rond een uur of half 8 hebben we heel wat activiteiten achter de rug en is het tijd voor het diner. We ploffen neer bij de pizzeria waar we hebben gereserveerd en bekijken de menu kaart.

Normaal gesproken neem ik bijna altijd een pizza quatro stagione, daar zit lekker veel op! In België – of in deze pizzeria – is dat niet het geval, er zit alleen wat ham (hesp in België, hihi), champignon, ei en artisjok op. Hmmmm. Dan valt mijn oog op de pizza vegetariana. Het lijstje met ingrediënten bij deze pizza is verreweg het langst. Top, daar gaan we voor! Hoewel… als ik nou eens..

“Hallo, ik wil graag een pizza vegetariana met eh, salami. Kan dat?” De ober trekt een wenkbrauw op maar knikt geamuseerd. Top! Bij het uitserveren van de gerechten moest hij bij iedereen vragen wie ook al weer wat had besteld. Bij die van mij wist hij echter nog precies wat ik had besteld, haha. Hij was heerlijk.

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    18 maart 2019 / 7:46 am

    Leuk! Niet vragen beduidt salami-overgeslagen, jij vroeg en kreeg! En dat helemaal in België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge