Op grote voet leven

Wanneer ik ergens anders slaap, neem ik vaak mijn sloffen mee. Niets is lekkerder dan ’s avonds ergens op de bank ploffen met je eigen sloffies aan.

Afgelopen weekend was ik een weekend op Texel (mocht je het gemist hebben op de blog, haha) en ook daar had ik lekker mijn sloffen mee.

(…)

“Ik ga even mijn sloffen aantrekken, koude voeten!” Ik loop naar boven en haal ze uit m’n tas. Ik trek slof één aan en pak vervolgens slof twee. Wanneer ik weer naar beneden loop, merk ik dat mijn linkerslof wel héél erg aan het sloffen is. Tijd voor nieuwe, deze zijn een beetje uitgelubberd. Ik loop naar de woonkamer en merk opnieuw dat het toch wel héél moeizaam gaat. Ik kijk naar mijn voeten en begin niet lang daarna keihard te lachen. Allemaal heel leuk en aardig die sloffen, maar het is dan wel handig om even te checken of je niet één slof van jezelf en één slof van je vriend hebt meegenomen. Scheelt toch 5 maten, haha!

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    6 juli 2018 / 7:39 am

    Geliefden in uniforme sloffen, ha! Heeft wel wat. Maar dus niet altijd😳👠👞👟👡👢. Heb je de volgende dag zeker meteen die knotswarme Texelse schapenwollen sloffen aangeschaft? In de goede maat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge