Nagenieten

Zucht. Coldplay was fantástisch! Het was een Adventure of a Lifetimeeen Everglow, een Sky full of stars. Wat kan Chris Martin zingen en wat speelt zijn band goed!

We staan weer in de trein terug naar huis, nog nadromend van dit geweldige concert. Je kunt precies zien wie er nog meer naar het concert zijn geweest. De polsbandjes en buttons verraden dit natuurlijk, maar ook de gelukkige blikken in de ogen vertellen me precies wie er vanavond ultiem hebben genoten.

Zo ook een echtpaar, die samen op de klapstoeltjes zit. Ze staren blij voor zich uit en lachen af en toe wat met elkaar. Bij de volgende halte komt een plekje tegenover hen vrij en ik neem plaats. Ze richt zich tot haar man:

“Kom schat, we zijn bij Amsterdam Centraal en moeten er nu écht uit hoor. Straks belanden we nog in…” ze kijkt op het bordje. “Uitgeest”. Ze kijkt er een beetje moeilijk bij, alsof het een vreemd gehucht is. Haar man mompelt: “Tja, dan zou het vanavond een beetje verkeerd aflopen.”  Ze giechelen en staan op. “Ja, laten we de trein naar Zwolle maar pakken, dan komen we veilig thuis.

Nou, in mijn eigen Uitgeest I’ll dream of para-para-paradise…

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge