Mysterieuze manoeuvres

Terwijl ze langsloopt, schieten mijn wenkbrauwen de lucht in. Ik heb haar wel vaker langs zien lopen, ik denk dat ze een paar straten verderop woont. Omdat ik niet te erg wil staren, kijk ik weer voor me. Wel schiet het door mijn hoofd: wat is ze aan het doen met dat piepkleine dichtgeknoopte plastic tasje dat ze zo ver van zich af houdt? Ik loop haar bijna tegemoet en ik glimlach naar haar. “Hallo!” Terwijl ze me vriendelijk teruggroet, loopt ze langs me heen. Er hangt een rare lucht om haar heen.

Waarschijnlijk dacht helemaal niemand dit, maar ik had me goed voor kunnen stellen dat de passerende man het een beetje een vreemde gewaarwording vond. Zelf was ik me uiteraard zeer bewust van de stinkende geur en wist ik heel goed wat ik aan het doen was: mijn camembert in de openbare prullenbak gooien. Mijn vriend wil niet in een stinkend kaashuis thuiskomen van vakantie, snap jij het nou? 😉

Bijnaaaa!

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    4 augustus 2018 / 7:18 am

    Wat ruikt het toch raar daar in de buurt van die prullenbak, mensen, met een GROTE boog eromheen! Zeker in die hitte…wie o wie is verantwoordelijk voor die stank???
    Gauw op vakantie…frisse lucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge