Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #8

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. (20 juni) (vrijdag) “Help me even herinneren dat mijn biertje open in de koelkast staat!” (maandag) “Huh, oja!!”

2. (20 juni) “Ik weet in welke la hij ligt!” – beteuterd sta ik even later bij het nieuwe, nette kastje. Mijn rommelige fantoomladekastje missend. #oja

3. (21 juni) Vriendin vertelt schaamteloos op feestje: “ik wilde mijn wenkbrauwen epileren. Dus ik pakte die geodriehoek erbij om te meten…”

4. (24 juni) Zo’n unsatisfying moment wanneer je naar bed gaat, je computer wilt afsluiten en vervolgens per ongeluk op ‘opnieuw opstarten’ drukt. #grom

5. (24 juni) Alles voor de blog. Op mijn hurken voor de voordeur (want: daglicht) om een foto van mijn tampons te maken. #noshame #heebuurman! 

6. (24 juni) Ondertussen bij Sail in Den Helder: “wow, zie je dat anker? Wat een ding! – Ja, een klein anker is ook geen gezicht. Net zo’n micropenis.”

7. (24 juni) Vriend van mijn zus kijkt diep fronsend naar mijn zus. Zus: “heb jij eigenlijk wel eens rimpelpijn?” 

8. (24 juni) Linksaf, rechtsaf. Al ruim een kilometer fiets ik achter een man, die even later ook de Karwei in gaat. Lachend: “je volgt me toch niet hè?”

9. (24 juni) “Uuhl, die entertainer zit in de kots te dansen!” #RollercoasterTycoon #herontdekt #nostalgie #loveit

10. (24 juni) “Je eiwitpoeder is op. Het zou echt grappig zijn als je de verkeerde smaak koopt.” 2 dagen later: “haha, wil je wat grappigs horen?!” #fail

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    25 juni 2017 / 8:07 am

    Entertainende humor in miniverpakking, knap! Nummer 9 heb ik niet door, kots?
    Hiernaast lees ik meteen even nummer 11 over heerlijke tandpasta😬…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge