Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #18

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. “De zon scheen vel.” #tuurlijk #spelling (Dorinde)

2. Mijn kat is al de hele avond achter een speelgoedpaddestoel aan het rennen. (Laura)

3. “Hee, er zit een rijstkorrel aan mijn broek geplakt!” #random #risottovangisteren (Laura)

4. Dat je ING het rekeningnummer van het incassobureau van snelheidsboetes gewoon herkent. #oeps #2ekeer #snelheidsduivel #opzichmaar3kmtehard (Laura)

5. “Kijk, daar heb je Balkenende ook zitten.” Vriendlief kijkt naar de kwalificatiewedstrijd. “OMG, zei ik écht Balkenende?!” #Rutte #fail (Laura)

6. Iemand op straat is echt loeihard op een blokfluit aan het toeteren. (Laura)

7. Als je sushi lopend wordt bezorgd, ben je echt lui. #restaurantomdehoek (Dorinde)

8. Mooi om te zien (lees: horen) hoe mensen intens kunnen genieten van een stroopwafel. #indetrein #smakgeluiden #buuf #noshame (Dorinde)

9. Uitgerekend voor ónze auto moet de vrachtwagen z’n lading lozen. #kunnenernietuit #vanmorgenwashetterreinnogleeg #verkeerdgekozen #lol (Laura)

10. Naar de wc gaan. Handdoek pakken. Thee inschenken. Theezakje weggooien. Mozes wat heb ik het druk. #todolijstvullen #gewoondoengaatsneller (Dorinde)

Volg:

3 Reacties

  1. gerdiemar
    3 september 2017 / 8:27 am

    Tien keer maximaal 140 woorden en zie! Twee levens vol belevenissen in één week tijd worden (bijna) ten voeten uit beschreven in beeldende taal….

  2. 3 september 2017 / 9:17 am

    Haha, dat soort foutjes als ‘vel’ heb ik ook nog weleens. Vooral als ik enthousiast aan het schrijven ben, typ ik bijvoorbeeld ook nog weleens ‘wordt’ in plaats van ‘woord’. Oeps!
    Romy schrijft over.. Mijn 9 tips voor beginnen met bloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge