Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #16

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Stel 1 is een zandkasteel aan het bouwen. Stel 2 knuffelt al tien minuten. Ik lig 10 meter naast mijn vriend. #schaduw #beach #romantisch (Dorinde)

2. Een muggenbult op je verbrande been zou nog erger zijn. #relativeren #hetkanaltijderger #beenverbrand #au (Dorinde)

3. “Gaan we naar de dromedaris, mam?” Zijn zus brult het uit van het lachen. “Hij heeft geen bult! De Brandaris, oen!” #vuurtoren #Terschelling (Laura)

4. The floor is lava!! Er is net echt een mega dikke spin achter de bank verdwenen. #hoistoel #mattievanvandaag (Laura)

5. Optimisme is een goede eigenschap, toch? #veertigboekenopmijnereadergezet #bijnaheteersteboekuit #driewekenweg (Dorinde) 

6. Ik kreeg net de volgende melding: “U bent uitgelogd. Bedankt voor het uitloggen.” Wat een ontzettend beleefde website! :-). (Dorinde)

7. Terugvaren naar Harlingen! We zitten precies voor de vitrine met taartjes. Ze roepen me. #netharinggegeten #kangeenhongerhebben #staystrong (Laura)

8. Haha, dat jij gaapt en dat iemand anders dan ook moet gapen. (Laura)

9. Hahaha, iemand zit hier keihard Titanic muziek te fluiten. #veerpont #rustgevend (Laura)  

10. Een meisje zit al vijf minuten (echt!) met een Starbucks beker aan haar mond zwoel de camera in te turen. #glurenbijdeburen #selfie (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  20 augustus 2017 / 8:25 am

  Grappig om via maximaal 140 woorden te kunnen volgen wat waar en hoe jullie zijn doen en ervaren. Gij zijt ingelogd, bedankt voor het inloggen namens deze blogfan, zie onder punt 6 !
  Ook zoiets, op mijn mobieltje verschijnt om de haverklap: ‘ weinig verkeer in je omgeving’
  Wou maar zeggen: online zijn is zeer nuttig!

 2. 20 augustus 2017 / 9:58 am

  Haha, die selfie met de Starbucksbeker! Alles voor de foto 😉 En inderdaad, een beetje optimisme is nooit verkeerd. Voor mij lijken de 5 boeken die ik deze zomer wilde gaan lezen, eigenlijk al te hoog gegrepen 😉 Nu bezig in boek 1 (al 1,5 maand), haha.
  Romy schrijft over.. Mijn niet zo fabulous make-uproutine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge