Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #12

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Deze thee smaakt naar vis. #groenethee #hoedan (Dorinde)

2. Kat ruikt aan mijn voet en rent vervolgens keihard weg. Beetje subtieler mag ook wel hoor… #zelfvertrouwenissue (Laura)

3. Wanneer je een net iets te grote slok thee neemt en je jezelf afvraagt hoe waterdicht je wangen zullen blijven. #oeps #druip #charmant (Laura)

4. Als mijn vriend een chocoladereep koopt, dan koopt hij een melkchocoladereep van Milka. Gewoon dat. Waar is de koek, caramel, noot, oreo?!? (Laura)

5. ‘Klef’ is best wel een vies woord eigenlijk. (Laura) 

6. Lekker hoor, je benen insmeren met shampoo in plaats van body lotion. “Goh, wat schuimt dat lekker!” #collega #fail #kamp #slaaptekort (Dorinde)

7. “Neem jij de bloemen maar mee, want jullie zijn veel eerder in het huisje!” (5 uur later) “Shit! De bloemen liggen nog in de auto!” #verlept (Dorinde) 

8. Dikke relatietest, zo’n spelletje Monopoly. #mijnstationkrijgjeniet #mochtjewillen (Dorinde) 

9. “Moesten we daar nou voor terug?” #opvakantie #doosvergeten #halfuuromrijden #driespelletjes #cupasoup (Laura)

10. Vannacht om 03:30: “Noooo. Luchtbed lek!” #lichtaan #pompenmaar. (Dorinde) 

Volg:

7 Reacties

 1. gerdiemar
  23 juli 2017 / 8:45 am

  Grote en kleine gebeurtenissen in een klein vogellijfje persen, even laten fladderen en twiet twiet, daar komt een hele avonturenweek eruit getwitterd. Wonderlijk toch?

 2. 23 juli 2017 / 9:48 am

  Ik vind het zo leuk hoe jullie altijd van kleine dingen echt een leuke tweet weten te maken! En thee die naar vis smaakt? Hmm, ik geloof dat ik blij ben dat ik zelf nooit groene thee drink 😛
  Romy schrijft over.. Positieve boost | Wat is jouw grootste kracht?

 3. 23 juli 2017 / 10:03 am

  Dankje! Het is wel soms even een sport om de laatste tweets te bedenken haha, heb je vast gemerkt op zaterdagavond :’D Ja, toen Dor dat zei over die thee dacht ik ook: geen groene thee voor mij, haha.

 4. 23 juli 2017 / 11:49 am

  Hahaha wat een leuke tweets! 140 karakters is precies genoeg om te zorgen dat ik hier gniffelend achter mijn laptop zit.
  Larissa schrijft over.. Een week lang lol

 5. 23 juli 2017 / 11:54 pm

  Hihi, thanks!

 6. 23 juli 2017 / 11:55 pm

  Haha wat leuk om te horen! 😀 Hopelijk gniffel je volgende week weer gezellig mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge