Meedenkende zwager

Zoals de e-mailvolgers ongetwijfeld gemerkt hebben, is het met de mail de afgelopen dagen niet helemaal soepel verlopen (understatement).

‘s Ochtends kregen we berichten dat de e-mail niet aangekomen was, waardoor we even gingen prutsen met de instellingen. Vervolgens kwam de mail wel aan! En nog één. En nog één. En nog één. Sjongejonge, wat een gedoe. Van alle kanten weer bericht: “lukt het, meiden?” Op zich heel betrokken en gezellig allemaal, maar wel jammer wanneer zoiets niet werkt zoals het moet ;). Waarom we dit überhaupt aanpassen? Omdat we jullie graag een mooiere lay-out willen aanbieden! Vinden we leuk. Op vakantie heb je ook meer tijd voor dit soort dingen.

Grinnikend zeiden we tegen elkaar: “laten we dan maar binnenkort een winactie organiseren ter compensatie!” Ik stuurde dit naar een paar mensen en mijn zwager appte grappend terug: ik heb nog wel een paar suggesties voor de hoofdprijs van de winactie!

 • gratis vulling voor een luchtbed
 • een geheel onverzorgde voetreis naar Rome
 • een weekendje wenen (kilo uien)
 • reis om de wereld (Google Earth)

De winactie zullen we binnenkort op Facebook mededelen. Dus ehh… stay tuned voor één van deze leuke prijzen! 😉

Volg:

3 Reacties

 1. Gerdiemar
  3 maart 2018 / 8:01 am

  Fantastische actie van jullie èn van de zwager! Zelden zulke mooie te winnen prijzen 🏆🏆🏆🏆voor ogen gehad en dat ter compensatie van een stortvloed aan neverdulls op één dag!
  Zal ook ik dan toch maar op facebook gaan zitten 🤢?

 2. 3 maart 2018 / 8:55 am

  Poeh, dat is nog eens een lijstje met prijzen! Als je nou gewoon een lijstje met kleine lettertjes maakt, kun je het vast nog in eerste instantie heel leuk laten klinken 😉 Hopelijk lukt het uiteindelijk allemaal met de e-mailaanpassingen. Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe lay-out 🙂
  Romy schrijft over.. Voor de nieuwsgierige aagjes | 9 vragen over mij beantwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge