Lekker bubbelig

Onze katten houden van water. Vazen zijn niet veilig in dit huis: die moeten omgegooid worden! Ook kleine bakjes met drinkwater zijn niet handig, want ook deze worden omgeschopt. Het waterballet is dan één groot avontuur voor ze. Om die reden hebben we ervoor gekozen om een drinkfonteintje voor ze te kopen. De fontein is te zwaar om omver te schoppen en op die manier kunnen ze toch drinken.

Wanneer het fonteintje bijgevuld moet worden, hoor je een soort zoemend geluid. Meestal vul ik hem dan met de fles van onze SodaStream (een spa rood ‘maker’), omdat er lekker veel water in die fles past.

Ook vandaag moet het fonteintje weer bijgevuld worden. Ik loop naar de keuken om de fles te pakken en zie dat hij bijna helemaal vol is. Oh, handig (echt…). Nog nét op tijd komen mijn hersenen terug van vakantie en heb ik kunnen voorkomen dat de katten mogen genieten van bruisend water. Misschien was de liefde voor water daarna wel over geweest. Volgende keer toch maar overwegen dan ;-).

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. omarij
    1 mei 2019 / 6:49 am

    Je weet maar nooit, misschien is bubbelend water voor jullie rakkers juist het toppunt van kattengenot? En wordt ‘plat’ water na een bruiservaring vervolgens verguisd…zou kenne hè!

  2. 1 mei 2019 / 7:20 am

    Haha, oeps! Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen. Alhoewel ik nu toch benieuwd ben wat er zou zijn gebeurd als je toch het bubbelwater had gebruikt 😉
    Romy schrijft over.. Wil ik het niet of durf ik het niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge