Lekker bij de tijd

Laatst zag ik een klok staan met daarop de tijd, de dag van de maand, de dag van de week, de maand en het jaar. Ook zag ik dat de klok 5 minuten achterliep. “Die gaan we even fixen!” Ik begin te draaien aan een knop en zie dat ik zojuist de dag van de maand heb aangepast. Ik draai daarom verder aan deze knop, om zo de dag weer te herstellen. “Oh shit.” De dag van de maand klopt weer, maar de dag van de week én de maand klopt niet meer. Er volgen heel wat spannende minuten waarin flink aan de knoppen wordt gedraaid. Ook moet het ding even door elkaar geschud worden, omdat er even geen beweging meer in lijkt te zitten.

Na tien minuten is het gelukt! Alle dagen, weken, maanden en het jaar staan weer op zijn plek. En nog belangrijker: de tijd klopt! Toch word ik een beetje boos als ik de klok omdraai. “Dat hadden ze echt wel even aan de voorkant mogen zeggen!” roep ik verontwaardigd naar Thomas, terwijl ik naar het stickertje wijs. Klok opnieuw instellen? Klik op de knop hiernaast.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 26 november 2018 / 7:37 am

    Haha, waarom moeten dat soort boodschappen toch zo vaak als mosterd na de maaltijd komen? 😉

  2. Gerdiemar
    26 november 2018 / 8:22 am

    LANGE knutselomweg naar jaar, maand, week, dag, tijdstip en dan die ontgoocheling van dat heel KORTE weggetje — ik leef mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge